Slumpad post: Två kokta ägg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Omringad

| 2009-09-15, 10:47

Två mornar i rad nu har Simon käkat strax efter fem och då har Joel vaknat till liv. Fem vill åtminstone inte jag gå upp så jag har försökt få honom att somna om vilket har gått bra. Dock har Simon vaknat till liv ungefär när Joel somnat om och ungefär vid den tiden går John upp. Jag vill inte gå upp då heller.

Jag har då flyttat Joel lite mot Johns sida i sängen och lagt Simon på min andra sida (med kuddar längs kanten så han inte kan ramla ur sängen). Sen har jag sovit med en knodd på varje sida. Inte sover man djupt men det vägs upp av hur otroligt mysigt det är att sova så nära små barn. Det värmer i hjärtat att lyssna på deras andetag och se deras rofyllda ansikten.Kommentera