English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gårdsfest på dagis

| 2009-09-19, 15:39

I onsdags blev det oxå gråt vid lämningen men jag vet ju att det går över så det känns lättare och lättare. Efter hämtningen så var det dax att förbereda oss inför kvällens gårdsfest på dagis. Det var knytis och vårt bidrag blev mozarellasallad. John kom hem lite tidigare än vanligt och vid halv 5 var vi på dagiset.

Efter att ha ställt in maten på bordet så började det med att de flesta barnen och fröknarna sjöng för oss en stund. Joel ville först inte vara med eftersom han var lite rädd att vi skulle gå men det lossnade efter en stund.

Simon slocknade och Joel åt glass på hemvägen

Simon slocknade och Joel åt glass på hemvägen

Sen var det dax att äta och Joel ville då sitta vid ett helt annat bord än oss. När han spanade in pannkakorna lite väl mycket (finns ju ägg i dem) vid det borde fick han flytta till oss.

Efter maten blev det såpbubbleblåsning och tipspromenad. Det hela avslutades med prisutdelning – alla barnen fick pinnglass.4 kommentarer to “Gårdsfest på dagis”

 1. sandra says:

  vilken trevlig kväll….vad var det för typ av frågor? var det “bara” joels avd eller hela FÖRSKOLAN 😉 ?

 2. Sue says:

  Hehe, det var hela förskolan – som är väldigt liten. Totalt 35 barn tror jag. 21 på syskonavdelningen och 14 på småbarn där Joel går.

  Frågor som vem det är på bilden (Alfons, herr Nilsson och liknande), vilket djur är detta (nyckelpiga). Som John sa, det är skönt att kunna alla svaren för en gångs skull!

 3. sandra says:

  :mrgreen: ja sådana tipsrundor gillar vi!

 4. […] gårdsfester: 2009, 2010, […]

Kommentera