Slumpad post: Vecka 38
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stannar hemma

| 2009-09-21, 7:58

Vi har blivit förkylda. Både Joel och Simon har snörvlat ett tag men nu har det gått över i lite hosta, och igår blev jag riktigt risig. Sådär ont i kroppen och helt slut. La mig ett tag, tog en voltaren och fram på kvällen kändes det faktiskt bättre även om det fortfarande gör ont i halsen.

Tog beslutet att ha Joel hemma från dagis åtminstone idag, och Simons bvc-besök har jag ringt och ställt in. Vill inte vaccinera honom (5-månaderskontroll) när han inte är helt kry. Vi var förresten inte de enda som ringt till dagis med sjukt barn idag…

Nu har Simon somnat, Joel tittar på Bolibompa och jag sitter med laptopen i knät. John har cyklat till jobbet. Blir en lugn innedag idag för oss.Kommentera