Slumpad post: Rundberg, Johan: Skuggornas ö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Två handdukar

| 2009-09-21, 12:04

I somras hittade jag en tävAnza bidrag_uh2009ling via någon blogg. Där skulle man skicka in en bild på något man har målat.

Vi hade just målat byrån till Joel så jag skickade in den bilden. Fick mejl förra veckan om att vi kom på 4-25 plats och skulle få två handdukar hemskickade.

I fredags ringde det från ett transportställe och de skulle komma idag mellan 9 och 13 – om jag inte var hemma fick jag lägga ut en fullmakt. Hade ju bvc-tid egentligen som jag avbokade eftersom vi är lite krassliga. Vid 10 ringde min telefon, det var budet som stod utanför. Vi busade i sängen alla tre så vi hade inte hört ringklockan – Joel hade dessutom stängt dörren.

Nu har vi två svarta handdukar som det står Anza på. Det roligaste är iaf att man kan se byrån på deras collage av bidrag.Kommentera