Slumpad post: Början på en sjal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gratis böcker

| 2009-09-25, 16:02

Följer en del bloggar lite och härom dagen såg jag på en bokblogg att hon fått gratis recensionsexemplar från Piratförlaget. Några var barnböcker så jag tänkte att vad katten, jag mejlar och frågar hur det funkar typ.

Hörde inte något av dem så snacka om att jag blev förvånad när det idag låg ett paket från dem i brevlådan! Bara böckerna och ingen lapp så jag antar att det bara är att tacka och ta emot.

Ser fram emot att kunna läsa böckerna för Joel och Simon, men kanske är det lite tidigt ännu. Fast prova kan man ju! Lite roligt är det dessutom att de släpps först i oktober enligt Adlibris!

Doktor Proktors tidsbadkar av Jo Nesbø och Mystiska Milla och Sjustjärnan av Unni Lindell och Fredrik Skavlan

DoktorProktorsTidsbadkar MystiskaMillaOchSjustjärnan5 kommentarer to “Gratis böcker”

 1. Ango says:

  Vad roligt att du beställde!
  Piratförlaget är väldigt generösa med recensionsexemplar. Du kan gå in på deras hemsida, klicka på “Förlaget” i menyn och välj “Press”. I menyn till höger finns “Beställa recensionsexemplar”. Fyll i de böckerna du vill läsa, så kommer de i brevlådan!

  Vi har inte börjat läsa de här böckerna ännu, men ska göra det alldeles strax. De verkar väldigt bra, och de första böckerna av författarna fick mycket bra kritik!

  Kram
  /Ango

 2. Sue says:

  Ah, då ska jag ta och spana in när de “släpper” vårens böcker! Måste ju ha lite att läsa när vintermörkret sänker sig 😀

 3. Hej,
  tyckte du och barnen om böckerna?
  Mvh,
  Jenny på Piratförlaget

 4. Sue says:

  Hej! Inser att jag inte bloggat om dem. Klart vi gillar dem :mrgreen: Ska få tummen ur och blogga om dem inom kort – återkommer till dig då.

 5. […] efter 19 begav vi oss hemåt och ganska så snart somnade Simon. Jag hade plockat med en av de första recensionsböckerna jag fick, Mystiska Milla och Sjustjärnan för att testa om det funkade att läsa […]

Kommentera