Slumpad post: Wirsén, Stina: Aj!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inventering av vinterkläder

| 2009-09-27, 9:56

Simon i mössaIgår inventerade jag våra vinterkläder. Kroppshyddorna i familjen har ändrats lite sen förra vintern och vi har en ny liten person som inte ska frysa.

Det visade sig att det behövs en hel del till Joel, men Simon bör kunna klara vintern finfint i det som finns. Nu gäller det bara att bestämma sig för vad Joel egentligen behöver och vilka märken man ska satsa på.

Vi vuxna laddar för den årliga Haglöfsrean då det säkert kan bli ett och annat vinterplagg. Till våren tänker vi oss nämligen iväg på första vintersemestern med familjen – till Säfsen – och då behöver man ju vinterkläder!3 kommentarer to “Inventering av vinterkläder”

 1. sandra says:

  jag tycker att sålänge det är sytt i bävernylon så är det kanon. Sen när det är galon i rumpan och över knä är det ännu bättre.
  Polarn och pyret har ju sitt “supermärke”…glömt vad det heter…dyrt iaf…men nackdelen med de är att de INTE får torkas i torkskåp och om de på förskolan råkar hänga in fel så är det ju trist…för alla 😳

 2. Sue says:

  Ah, då blir det inte Polarn. Har spanat lite på Stadium och sen tänkte jag kolla i nästa Vi föräldrar för de skulle testa både overaller och vinterskor. Fast jag kan tänka mig att föreskolepedagoger, som du, har bäst koll av alla :mrgreen:

 3. sandra says:

  Ha,ha…lite har man väl snappat upp med jag hade absolut kollat om de har gjort tester på olika modeller.

Kommentera