Slumpad post: Strömming hade lite rea
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Farsta centrum två gånger

| 2009-09-28, 14:23

I fredags stoppade jag Simon i bilen och styrde kosan till Farsta Centrum. Köpte en del saker (bla en bok) men rekade mest för att åka tillbaka på lördagen med Joel.

Hittade en ny lampaffär där jag för första gången faktiskt ville ha massa lampor. Fotade en som nog ska inhandlas till överslafen i våningssängen hemma.

Simon skötte sig bra och intog lunch på en bänk inomhus. Inget skrikande efter burkmat som tur var.

På lördagen styrde jag alltså åter kosan till Farsta, nu med Joel. Han tyckte inte alls det var roligt att prova stövlar, eller kläder så vi gick rätt snabbt till McDonalds för lunch. De hade dock missat bacon och ost på min burgare så det blev lite struligt. Inte enkelt att ha med sig barn och vara en vuxen – plus vagn och mat. Nåja till slut fick jag en med rätt tillbehör iaf så jag blev mätt. Dock inte så nöjd.

Höjdpunkten var dock bilbanan som inhandlades.Kommentera