Slumpad post: Rumpmusklerna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kolsyreis

| 2009-09-30, 15:56

Idag fick jag leverans från mataffären. Beställde i måndags och hade nästan hunnit glömma bort att de skulle komma. Just därför tror jag det kändes extra skönt.

Inga frysvaror den här gången men det fick mig att minnas förra gången då jag beställt en del till frysen. Packade upp isen som låg i en påse och la på diskbänken. När jag Kolsyreispackat upp allt så slet jag sönder påsen och hällde ut isen i vasken. Samtidigt ser jag på påsen att det står något och läser att det är kolsyreis, som man kan få “brännskador” av om man rör med händerna. Av ren tur har jag inte nuddat den.

Tittar lite närmare på isen och ser att den inte ser ut som vanlig is, testar att spola vatten på den. Vilken effekt!! Genast fylls diskhon med “rök” som dessutom ser ut som om den rinner över.

Förbättringar som jag gärna skulle se: Återvinning av kassarna på något sätt. Bättre innehållsförteckning, ibland saknas den och då är det svårt att se om det ingår ägg. Bättre storleksinformation på vissa varor (tex Tortillabröd).5 kommentarer to “Kolsyreis”

 1. Anna EJ says:

  Hade ni disco då?

 2. Sue says:

  Ah! Vilket partytrick för framtida knattediskon 🙂

 3. Anna EJ says:

  Precis!

 4. sandra says:

  ja eller till ett hallowen party…värsta coola grejen 🙂

 5. Sue says:

  Ah, ännu fler bra idéer!!

Kommentera