Slumpad post: Städdag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Köpa kompaktkamera

| 2009-09-30, 10:57

Vi har ett tag gått och funderat på vilken kompaktkamera vi ska köpa. Vi har insett att den vi har (Canon Ixus 400) är för stor, men framför allt så filmar den inte alls bra vilket vi har insett är en funktion vi skulle uppskatta.

Visst har vi en videokamera men den är för stor för att alltid ha med sig och det är bökigare att få över filmen till datorn. Istället blir det ofta mobilen som används till att filma och det kunde ju vara roligt med bättre kvalitet! Den ska ju inte heller ersätta systemkameran men den är ett komplement, en systemkamera har man inte alltid med sig…

Det lutar åt en Canon Ixus 100IS men tar tacksamt emot tips. Det finns ju massor med parametrar att ta hänsyn till, tex

Liten
Snabb
Tydlig display
Filma braKommentera