Slumpad post: Koll på december
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Föräldramöte

| 2009-10-01, 20:46

Ikväll var det dax för mitt livs första föräldramöte. Först var det båda avdelningarna tillsammans och enhetschefen pratade och vi kunde ställa frågor. Lång diskussion kring att barnen får glass vid födelsedagar (det är dock föräldrarna som har med glassen).

Efter det var det bara vår avdelning där alla fick presentera sig och de pratade och berättade lite om verksamheten.

Önskemål om att vi ska märka kläderna och ha med mockasiner/halkstrumpor kom fram. Sen fick vi föräldrar rita och skriva lite tankar och tips kring årets tema “Natur“.2 kommentarer to “Föräldramöte”

 1. Lina says:

  Hej.
  Jag har också just upplevt denna milsstolpe som förälder. Det var fantastiskt oengagerat både från personal och föräldrar….. Dessutom kände jag mig som en rikig akademiker som ville ha en mer reflekterande diskussion. Så jag höll helt tyst istället. Kanske inte likt mig.

  Det där med glassen har jag dock funderat på också. Speciellt eftersom Majken inte ens gillade glass när hon började på dagis. Så när hon fyllde 2 år tog jag med minirussinpaket istället. Och efter det har de flesta av föräldrarna gjort likadant…

  Ett tips.

  Lina.

 2. Sue says:

  Jo, det är en helt ny värld tycker jag. Man föses ihop med människor man inte skulle umgås med annars. Men intressant.

  Russinpaket är bra! Vi var ju först ut den här terminen och pedagogerna föreslog glass eller annat som Joel gillar och han gillar piggelin så det blev det. Min främsta tanke var att det skulle vara enkelt för pedagogerna… Tror inte att några glassar på dagis gör barnen tjocka eller lär dem ett sånt beteende utan snarare hur man lever utanför dagis.

Kommentera