Slumpad post: Egendesignade byxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ingen i vagnen

| 2009-10-02, 21:43

Varje morgon brukar jag fråga Joel om han vill gå Simon på ryggeneller sitta i vagnen. Han vill alltid sitta i. Naturligtvis frågar jag även idag när jag har lite bråttom till mässan och helt plötsligt vill han gå! Så vi vandrar i långsam takt till dagis. Mysigt att gå där och hålla handen! Idag fick jag för första gången en kram av Joel före jag gick från dagis.

Köra vagnNär jag skulle hämta så tog jag nya ryggselen istället för babybjörnen och passade på att testa solskyddet. Tror att det fungerade. Det är ju svårt att se när han sitter på ryggen!

Joel ville gå hem och inte sitta i vagnen så det visade sig att jag tagit med den helt i onödan. Fast Joel fick ju träna på att köra vagn och råkade jag nudda handtaget så fick jag snabbt tillrättavisning.Kommentera