Slumpad post: Nästan!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vill sitta

| 2009-10-05, 14:58

Simon i fåtöljSimon närmar sig ytterligare ett utvecklingssprång märker vi. Han sover lite sämre och är oftare missnöjd.

Idag testade jag att sätta honom i en gammal fåtölj (ja det står på todo-listan att klä om den…). Bullade upp med kuddar under ifall han skulle tippa över på något sätt.

Han var helnöjd en lååång stund! Vi hoppas att han inom några veckor kan sitta själv så att han blir nöjdare.2 kommentarer to “Vill sitta”

  1. camilof says:

    Klart han vill sitta i den där sköna fåtöljen!!! Den har man ju tillbringat mycket tid i. Och den får mig att minnas en gång på Rackarberget när jag hade en svart stickad tröja på mig. Hade hängt en BH på en av de där fåtöljerna som du snällt lånade ut till mig. BH:n fastnade i min stickade tröja och hängde sen på ryggen när jag gick ner till dig på våningen under 🙂 Tur att du inte bodde med så många då, hahaha!

  2. Sue says:

    Haha, ja just det ja. Det hade jag helt glömt bort :mrgreen: Roligt att bli påmind om såna där saker!!

Kommentera