Slumpad post: Fixat av kundtjänst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läraktig hjälpreda

| 2009-10-06, 12:20

Joel gillar att hjälpa till. När vi handlat eller fått hemleverans från Mataffären eller Linas matkasse så hjälper han alltid till och packa upp och ställa undan saker. Han har full koll på var barnmatsburkarna står och imorse när jag fixade frukost så letade han runt i lådan med burkarna och efter en stund så gav han till ett nöjt “Ah”.

Han ställde sen stolt en burk med majs- och potatispuré på bordet och pekade glatt på siffran 4. Han måste ha lyssnat när jag har visat på siffran då han plockat fram olika burkar – vissa har vi nämligen kvar från Joels tid med burkmat och Simon kan inte äta dem ännu. Just den här burken är Simons favorit dessutom. Man undrar hur mycket koll han har egentligen?Kommentera