Slumpad post: I lekpark
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tidiga kvällar

| 2009-10-09, 9:40

Vi har börjat få lite rutiner på kvällarna. Joel har haft ett par stökiga månader med sena kvällar och stök med läggning, men nu läser vi för honom och säger god natt. Sen ligger han oftast där och bläddrar i någon bok före han somnar. Har säkert att göra med att han är trött efter dagarna på dagis.

Simon har börjat bli så stor att det är vanlig läggning för honom. Han blir väldigt kinkig när han är trött så man kan säga att han styr sin läggningstid själv.

Igår stack John och tränade strax efter 6 och då blev det kvällis för pojkarna. Joel yoghurt och macka och Simon gröt med fruktpuré. Sen pyjamas, tandborstning (endast Joel än så länge) och i samband med det ville Simon sova så jag la honom i sängen och han sov 2 minuter senare. Sen låg jag och Joel och läste om Henny Penny som trodde himlen ramlade ner. Strax före 7 sa jag god natt och gick ut. Kikade in lite då och då på Joel som låg och bläddrade i lite pixi-böcker.

19:15 sov båda barnen djupt och jag hann fixa massa saker. Suveränt!Kommentera