Slumpad post: Årets sommarpratare 2020
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

DVD i bilen

| 2009-10-11, 21:31

En av de teknikprylar som levererades förra veckan var en DVD-spelare till bilen (NEXTBASE SDV685AMB DUBBLA SKÄRMAR 8.5). I morse packade vi upp den för att testa och stötte på problem direkt. När vi tryckte på knappar, både på skärmen och på fjärrkontrollen stod det bara “Invalid key”.  Vi googlade på det men hittade inget som hjälpte oss.

Dvd i bilenFör att ha testat allt så kopplade jag in andra skärmen oxå ifall den skulle fungera. Helt plötsligt började det fungera att trycka på knappar! Vi misstänker att det är ett batteri som måste laddas före knapparna funkar.

Vi testade det i bilen lite senare och Joel var helnöjd med att kunna titta på film!2 kommentarer to “DVD i bilen”

  1. Niklas says:

    DVD i bilen, det är ju guld värt 😆

Kommentera