Slumpad post: En tur till Heron City
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sexmånaderskontroll

| 2009-10-15, 13:08

Egentligen skulle vi haft tid före lunch men de behövde ändra tiden pga utbildning och då blidde det 15:30. Det innebar att Joel fick följa med. Således packade jag ner Simon i tvillingvagnen och tog oss till dagis vid tretiden igår. Visar sig att Joel varit ganska gnällig och de har just tagit tempen, 38 grader.

Skippar då att klä på Joel för att han ska få krypa ner i åkpåsen istället. Han går ut genom dörren före mig och när jag ska öppna den försöker han hjälpa till utifrån – resulterar i stortjutande. Jag tar mig snabbt ut, får ner Simon i vagnen och tar upp Joel. Han pekar på foten. Stackarn har fått stortån under så nageln har fläkts upp lite. Ajajaj…

Joel visar Simon en av leksakerna i väntrummet på BVC

Joel visar Simon en av leksakerna i väntrummet på BVC

Är dock glad att jag i helgen hängde på en första-hjälpen-väska på vagnen (från IKEA-besöket). Plåstrar om den lilla tån och packar ner honom i vagnen.

Får som vanligt vänta på BVC men det visar sig att sköterskan är på kurs och läkaren kör med en sköterskeelev till hjälp. Går fortare än vanligt trots att läkaren även hinner lyssna på hjärtat, klämma på magen och titta i ögonen på Simon. Jag får som vanligt svara på lite utvecklingsfrågor.

Längd: 9120 g
Vikt: 72 cmKommentera