Slumpad post: Årets julkort 2012
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bröder

| 2009-10-21, 9:38

I vagn med regnskyddAv en ren slump tog jag bild på Simon häromdagen när han för första gången somnade i vagnen – med regnskyddet. Kom ihåg att jag tagit liknande bilder av Joel och när jag kollar datum så visar det sig att de är exakt lika gamla på bilderna!3 kommentarer to “Bröder”

  1. Helena says:

    Vad kul! Det påminner mig om när Veronica var liten och vi tog ett kort på henne sittandes med pyjamas på i en trappa med napp i munnen. När jag såg kortet fick jag en deja vu känsla – och mycket riktigt. Bland mina barndomsbilder fann jag ett foto som i princip är en kopia av Veronicas foto. Märkligt…?

  2. Sue says:

    Nej vad häftigt! Sånt där är så konstigt. Man undrar om det är ens undermedvetna på något sätt eller om det faktiskt bara blir så av ren slump 🙂

  3. […] ena är från sängen, den andra från vagnen.  Blir väldigt fascinerad av att det är så lika. Så extremt lika. I sängen är de förvisso […]

Kommentera