Slumpad post: Instagramrapport
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fotografering på dagis

| 2009-10-22, 22:33

Idag var det dax för fotografering på dagis. Skulle skett för 3 veckor sen egentligen men då var fotografen sjuk. Jag tog på Joel favoritkläder – givetvis myskläder för det är det enda han har.

När jag kom till dagis kändes det nästan lite fånigt för alla killarna hade typ skjortor och finare byxor – iaf de jag hann se innan jag lämnade byggnaden. Nåja, jag är nöjd med valet och jag tror att Joel oxå är det.

Ska bli mycket spännande att se bilderna om några veckor!2 kommentarer to “Fotografering på dagis”

  1. sandra says:

    Håller med dig, tycker bättre om när barnen har sina vanliga kläder så man känner igen dem och att barnen känner sig bekväma. Blir lite komiskt tycker jag med en bunke ungar i festkläder ihoptryckta i en klump 😆

  2. Sue says:

    Verkligen!!!

Kommentera