Slumpad post: Juul, Jesper: Livet i familjen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Infuensavaccin

| 2009-10-27, 20:53

Idag åkte vi till den lokala vårdcentralen för att vaccinera oss mot influensan. De har drop-in mellan 14 och 16 tisdagar och torsdagar och eftersom Sues mamma är på besök och kunde passa Simon var det läge att ta det idag.

Vi åkte dit strax innan 14 eftersom vi ville vara där så tidigt som möjligt om det skulle vara långa köer, men när vi kom dit behövde vi bara vänta några minuter.  Själva vaccineringen var över på ett ögonblick och vi var ute på gatan igen 14:02. Och dessutom var det gratis!2 kommentarer to “Infuensavaccin”

  1. Louise says:

    är det den vanliga eller svin?

  2. Sue says:

    Svin. Vanliga brukar vi inte ta. John var lite hängig igår men idag bättre och båda har haft ont i armen.

Kommentera