Slumpad post: Se vad man gjort
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte hålla handen

| 2009-10-27, 14:37

Idag fick Simon stanna hemma med mormor som är på besök när jag tog Joel till dagis. När vi närmade oss vägen vi behöver gå över så skulle jag ta Joels hand, som är ett krav för att gå över vägen. Joel vägrade. Jag lirkade. Joel vägrade. Till slut bar jag en skrikande, gråtande och sparkande Joel över vägen.

Efter en stund lugnade han ner sig men så fort jag nämnde att man måste hålla handen när man går nära en väg så började han gråta igen. Försökte få fram vad det var han hade tänkt göra men lyckades inte.

Får se hur det blir när jag hämtar!2 kommentarer to “Inte hålla handen”

  1. Syster Yster says:

    Hur blev det? 😐

  2. Sue says:

    Samma “visa” när vi skulle hem… Plus att han gjorde spottljud hela vägen hem. Trots är härligt!

Kommentera