Slumpad post: Godisfri november
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fika i Farsta

| 2009-10-28, 13:12

Joel fikarIdag på Joels lediga dag styrde vi kosan till Farsta centrum. Vi inledde med fika för att höja blodsockret lite. Simon hann ta en powernap i bilen på väg dit så han satt och viftade och sjöng i barnstolen och Joel åt lyckligt chokladboll och drack coca cola. Fast godast var den fruktis som vi tagit med. En sån fick även Simon.

Joel leker i BRSen gick vi till leksaksaffären. Det fanns ett flertal saker man kunde testa och Joel var helnöjd en lång stund vid en synt.

Som tack för att mormor får sova i hans säng när hon är här fick han välja en sak.  Han ville dock ha många saker men nöjde sig till slut med en sopmaskin i duplo, som matchar den sopbil han valde förra gången.

Simon tittade nyfiket på allt och alla och somnade 30 sekunder efter att jag satt honom i bilen och sover fortfarande två timmar senare.6 kommentarer to “Fika i Farsta”

 1. Louise says:

  Vad trevligt! Linus gillar också duplo och de där klossarna ligger överallt 🙂

 2. Sue says:

  Vi försöker och försöker lära Joel att plocka upp dem. Det känns dock skönt att de är så pass stora att småsyskon inte kan svälja dem :mrgreen:

 3. John says:

  Få saker gör så ont som när man barfota trampar på ett duplohörn…

 4. Louise says:

  Ja fy vad ont det gör! Visst är det skönt att de stora inte börjat ha så mycket små farliga leksaker ännu nu när det snart är dags för de små att krypa. En klar fördel!

 5. Sue says:

  Mycket skönt! Vi har lite vanligt lego till Joel men det stoppar vi undan när det inte används…

Kommentera