Slumpad post: Bullbak och paket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Räkor i pumpen

| 2009-11-15, 13:46

Förra gången jag städade akvariet kunde jag bara hitta tre av fem räkor efteråt. De är ganska bra på att gömma sig och det är inte heller helt lätt att räkna dem eftersom de rör sig hela tiden, så jag lät det bero. Jag har sedan kollat lite då och då men fortfarande bara kunna lokalisera tre stycken.

Idag städade jag akvariet igen och döm om min förvåning när det hoppade ut två räkor när jag tog isär pumpen. Tydligen har de fastnat inne i pumpen vid förra städningen och suttit där sen dess. Verkar vara ganska tåliga djur…3 kommentarer to “Räkor i pumpen”

  1. sandra says:

    stackare 🙁

  2. Jonas says:

    En gång när vi köpte växter till vårt akvarium fick vi ovetandes med en räka på köpet, i rotknölen …

  3. John says:

    Vi har fått sniglar på samma sätt – inte så uppskattat dock…

Kommentera