Slumpad post: Koll på februari
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

CrossFit

| 2009-11-15, 17:49

Förra söndagen körde jag pump för första gången på 1,5 månad och jösses vilken skillnad! Det har verkligen gett massor att träna cirkelträning. Peppad av det så bokade jag in mig på dagens testpass i CrossFit som de kör igång med efter årsskiftet.

Pust, flämt, flås. Det var sanslöst jobbigt. Fick hålla mig i trappräcket när jag gick ner från gymet.

Vi började med uppvärmning och efter den var jag redo att gå hem och känna att jag gjort bra ifrån mig. Då var det dax för teknikgenomgång så man fick en paus. Sen körde själva passet igång – typ 20 minuter i form av cirkelträning med endast fyra övning. Hann 4-5 varv och de sista 3 (minst) gick på ren vilja.

Nu sitter jag här hemma och tänker jag på uppvärmningens övningar så börjar jag svettas igen.En kommentar to “CrossFit”

  1. Sue says:

    Det var längesen det kändes så här mycket i kroppen efter att ha tränat! Har dessutom blåmärken på knäna efter uppvärmningens övningar.

Kommentera