Slumpad post: På räls
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällsfika

| 2009-11-17, 7:00

Härom dagen skrev jag ju om kvällsstök hos oss men igår vid halv 8 hände det otroliga – båda barnen sov djupt. Vi hann softa i soffan till ett Desperate Housewives och vid halv 10 började vi fundera på att dricka en kopp te före vi skulle sova.

Då ropar Joel helt plötsligt, dax för leverans och fem minuter senare vaknar Simon. Så vid 10 sitter hela familjen runt bordet och kvällsfikar. Riktigt mysigt även om det var svårt att inte fundera över hur länge barnen skulle vara vakna…

Till vår förvåning så sov faktiskt båda vid 23:15 vilket får anses som okej tid, även om den ursprungliga planen var att komma i säng lite tidigare!En kommentar to “Kvällsfika”

  1. camilof says:

    Det lät ju helmysigt 🙂

Kommentera