Slumpad post: Crossfit - nä tror inte det
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Motorlampan

| 2009-11-21, 16:46

I fredags var det dax att lämna in bilen till Toyota (igen) för läsning av felkod. Styrde kosan till Orminge och lämnade av bilen vid 7-hugget. Redan vid 9 ringde de och meddelade domen, P1348 (eller nåt sånt).

Förklaringen fick jag när jag hämtade bilen. Det är xljasodirj som troligen fått olja med sämre viskositet (ni har inte servat bilen hos oss!!) och då blir den för trög och bla bla bla bla. Det kostar 9000 – 10 000 kr att åtgärda.

Vi kommer troligen inte att märka någon skillnad men nu och då kommer motorlampan att börja lysa och vi kan aldrig vara säkra på att det är detta fel och inte något annat..

Så nu får vi fundera på om vi ska fixa problemet hos Toyota eller någon annanstans…2 kommentarer to “Motorlampan”

  1. sandra says:

    Har ni själva hällt på den “sämre” oljan eller någon annan bilfirma? om det är någon annan får väl de stå för felet eftersom det är de som gett dålig olja….eller? så jäkla surt och dyrt!!!! 😥

  2. Sue says:

    Tja, enda möjligheten (som jag nämnde) är att de vi köpte bilen hos hade gjort det, men då sa han att det kan ha varit längre tillbaka än så – dvs förra ägaren (fast han servade hos Toyota enligt serviceboken iaf) så det är nog bara att betala och se glada ut…

Kommentera