Slumpad post: Hundägare i snart 2,5 år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad igen

| 2009-11-25, 10:25

För en månad sen var hela familjen och badade i Högdalen, i lördags var det endast jag och Joel som styrde kosan dit. Alfred och hans mamma hängde oxå med.

Joel kom mycket väl ihåg äventyrsbassängen och var i vattnet typ 2 sekunder efter att han fått syn på den. Plaskade runt och hade jättekul. Vi provade även deras andra bassänger där han faktiskt bottnade i en änden på mellanbassängen.

Kändes lite läskigt att stå bredvid (i vattnet) och titta på när han gick själv med vatten upp till hakan.

Blir helt klart fler besök!2 kommentarer to “Bad igen”

  1. camilof says:

    Visst är det härligt att bada med dem?! Adam går på simskola på torsdagar i Jakobsberg. Felix måste även han gå på simskola så då har han och jag egen lektion under tiden. Det är väldigt viktigt 🙂 Har även passat på att äta i badhusets restaurang efteråt och sen somnar de gott när vi kommer hem kan jag lova. Mysigaste dagen på veckan tycker jag!

  2. Sue says:

    Ah låter som en kanongrej!! Söta lilla Felix 🙂

Kommentera