Slumpad post: Fullmatad vecka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma igen

| 2009-11-27, 13:10

Runt 10 parkerade vi på City Gross och vi var inte helt ensamma. Joel fick åka i kundvagn och Simon ryggsäck. Efter en liten stund i affären ville Joel hoppa ner och det fick han. Han hjälpte till att plocka både det ena och det andra. Pekade och hittade nog alla pepparkaksburkar de hade i affären och sprang dit och sa “kaka, kaka”.

När jag frågade vad vi skulle handla var han bestämd med att det enda vi behövde var glass. Lagom till kassan plockade jag fram en påse med äpplebitar för att underhålla Joel. Lyckades finfint förutom att Joel lyckades klämma sig på påsklämman och ylade som en varg precis när jag skulle börja packa upp på bandet.

CityGrossSimon underhöll oss andra med entonig skönsång så han fick en majskrok som jag hoppas han åt upp – jag har iaf inte hittat den i mitt hår…

Kassörskan gladde oss med att vi nog hade dagens längsta kvitto. Avrundade turen med drive-in på McDonalds för att underlätta lunchen hemma.

Nu sover båda barnen sen en kvart tillbaka och jag ska ta lite kaffe och njuta av att jag slipper handla i helgen!Kommentera