Slumpad post: Annorlunda julshow
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gå och träna

| 2009-12-03, 13:42

Hela hösten så har jag och John turats om att träna på kvällarna och Joel vet mycket väl vad det är vi ska göra – låter det som iaf eftersom han härmar styrkelyft typ.

Härom kvällen var vi uppe alla fyra och helt plötsligt ska Joel gå ner och gör träningsljudet och säger hej-hej (betyder hej då). Jag försöker följa med ner men blir motad tillbaka och får höra ett tydligt “nej mamma” från Joel. Så jag stannar uppe och kikar ner på Joel som försöker sätta på sig en jacka vilket går sådär. Han ger upp och kommer upp igen. Tar min hand och vill att vi går ner. Väl nere tar han upp jackan och ber mig sätta på den så jag gör det sen knuffar han mig lite lätt mot trappan och säger “upp mamma, upp”. Så jag går upp.

Tittar återigen ner på Joel som nu går till ytterdörren och försöker öppna den. Som tur är har han ännu inte lärt sig att låsa upp och vi har för vana att alltid låsa dörren, även dagtid.Kommentera