Slumpad post: Min stat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plogbil del 4

| 2009-12-18, 13:44

Igår kväll pratades det en hel del om plogbilen, men den dök inte upp. Joel somnade  extremt sent (runt 10) och var sen vaken nästan en timme på natten (hade ont i tårna som jag löste genom att gå ner och dricka jos med honom och mäta fötter och prova skor).

Strax efter 8 kom plogbilen och Joel låg fortfarande och sov så jag sprang in till honom och frågade om han ville titta på plogbilen. Det ville han INTE, han ville sova. Halv 9 vaknade han och verkade faktiskt inte så missnöjd med att ha missat plogbilen. Vi klädde på oss och gick till dagis. Då kom allt prat om plogbilen igång eftersom man såg spåren ifrån den.

När jag sen skulle gå från dagis blev Joel ledsen och jag sa att jag ju kommer och hämtar sen. Det visade sig dock att det inte var att jag skulle gå som var jobbigt utan att han inte fått se plogbilen… Jag sa att vi kanske kan se den efter dagis, eller kanske att den skulle åka förbi dagis.Kommentera