Slumpad post: Bra service MatHem!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya

| 2010-01-03, 15:08

Ända sen mormor kom före jul har Joel sovit i vår extrasäng som vi ställt upp i vårt sovrum. Förut när vi fått besök har han alltid sovit i vår säng men han rör väldigt mycket på sig och stör vår sömn mer än vanligt plus att Simon senaste tiden oftast vägrat somna om i sin spjälsäng och då fått sova mellan oss. Två barn i sängen är för trångt.

Vi presenterade extrasängen som Joels nya säng och det tog skruv för han har i snart två veckor glatt rusat upp till nya sängen när han ska sova och ropat “nya, nya”. Han har dessutom börjat använda “nya” ganska ofta i olika kontexter – oftast helt rätt.

Nu får vi se om nya sängen blir kvar efter att farmor åker hem och hans våningssäng återigen finns tillgänglig…Kommentera