English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Recensera böcker

| 2010-01-09, 10:15

I höstas fick jag ju för mig att testa att kontakta Piratförlaget om recensionsexemplar av böcker, något jag aldrig tänkt på om jag inte läst Angos bok- och filmblogg. Snabbt och lätt fick jag några böcker och när de uppdaterade sin beställningssida i december var jag snabb att beställa Liza Marklunds senaste och den tog slut alldeles för snabbt. Så jag surfade runt på fler förlag och hittade till Pocketförlaget, som gärna skickar ut böcker till bokbloggare och inte bara journalister. Där har jag precis fått Mamma, pappa, barn av Carin Gerhardsen – fortsättningen på Pepparkakshuset, som jag gillade skarpt.

Sen ska jag väl surfa runt lite mer och kolla om det finns fler möjligheter till recensionsexemplar – läsa är roligt, blogga är roligt så varför inte slå två flugor i en och samma smäll!2 kommentarer to “Recensera böcker”

  1. Det låter ju som en jättebra idé! Menar du att förlagen skickar ut böcker gratis om man vill recensera dem på sin blogg!?

  2. Sue says:

    Ja, så har det varit. Helt otroligt lyxigt!

Kommentera