Slumpad post: När kommer?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mat till dörren

| 2010-01-13, 13:57

Insåg igår att det började bli lite tomt här och var i skåpen och jag var inte alls sugen på att åka och handla. En timme senare kom ett mejl från Mataffären som sa att det var gratis leverans imorgon – svårt val?

Slog till och beställde och idag när vi stökade runt där uppe efter lunch och Joel höll på att leverera så plingade det på dörren. Joel rusade till trappan och jag plockade upp Simon och gick efter. Kassarna bars in och jag lämnade premiecheck och betalade med kort (grymt smidigt med trådlösa kortläsare som de har). Simon satt i vagnen i hallen och tittade förskräckt på det som hände.

Vi bar in i köket och packade in det som behövde in snabbt, sen var det dax för blöjbyte och sagoläsning. Efter en hel del bökande så somnade båda barnen en timme senare och jag gick ner för att stämma av att allt kommit med. Insåg genast att jag inte sett röken av några majskrokar. Suck. Sen slog det mig att jag kanske borde kolla i lådan där de ska ligga och visst, där låg en helt ny påse.

Joel måste ha hunnit stoppa ner den när jag betalade! Gäller att hänga med i hans tempo nu…Kommentera