Slumpad post: Golvslipning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snöplogens återkomst

| 2010-01-20, 14:18

Före jul kom det snö var och varannan dag, och i dess spår kom snöplogen till Joels stora förtjusning. Sen har det inte kommit så mycket snö och således ingen snöplog till Joels stora besvikelse. Ofta tittar han ut och pratar om att det ska komma “mer nös” så att plogen kommer.

Igår hade vi styrelsemöte i samfälligheten och beslutade att ringa hit plogen. Inte så mycket för Joels skulle utan för att få bort den snö som ligger för att undvika problem om det töar och sen fryser direkt. När jag kom hem berättade jag för Joel att plogen skulle komma. Han blev helt till sig och pratade mycket om att “titta ut” och “springa titta”.

Vi vaknade, vi åt frukost – ingen plogbil. Simon sov en sväng och precis när jag klätt på honom hör vi plogen. På fem minuter klädde vi på oss ytterkläder, stoppade en fruktis i fickan till Simon som fick sitta nerpackad i åkpåsen i vagnen och begav oss ut på plogjakt.

Vid ett av våra garageområden hittade vi den. Där stod vi sen i säkert 20 minuter och tittade på plogen. Efter tips från John så filmade jag den en minut eller så och den filmen har vi tittat på säkert 10 gånger sen vi kom in.

Joel var mycket nöjd. Tyvärr missade han just traktorn som grusar och sandar för han ligger och sover.3 kommentarer to “Snöplogens återkomst”

  1. John says:

    Äntligen! 🙂

  2. Maria Storbjörk says:

    Mysigt! Tack för tipset med att filma intressanta händelser, det ska jag komma ihåg!

  3. Sue says:

    Jo, det är ett bra tips. Vi har filmat en hel del händelser av den här typen. Joel fullkomligt älskar att titta på både bilder och filmer. Det överlägsna med film är ju att det är ljud med!!

Kommentera