Slumpad post: Sjungande golv?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Marklund, Liza & Patterson, James: Postcard killers

| 2010-01-24, 12:34

Läste ut den på en dryg dag (redan före årskiftet). Grymt flow i boken som var en riktig bladvändare. De korta kapitlen gjorde dessutom att man tänkte “Äh, jag hinner läsa ett till”. Så den tog slut alldeles för fort tyckte jag och jag tror att de hade kunnat bygga på ännu mer kött på benen för att förlänga boken. Kanske att upplösningen blev lite utdragen när man redan räknat ut vad som hade hänt och det ändå malde på, fast det var spännande på något sätt.

Sen vet jag inte om slutet öppnar upp för fler böcker med samma huvudpersoner vilket jag skulle gilla. Hoppas iaf att det blir en fortsättning.

Tror kanske även att jag ska testa någon bok av James Patterson som är helt ny för mig.

Gillar man Marklunds böcker så är jag övertygad om att man gillar den här!

Lite intressant oxå hur det gick till väga när de skrev. Trodde nog att de skrivit den på engelska för det känns lite så ibland i boken.Kommentera