Slumpad post: Istället för paj
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Motorlampan…

| 2010-01-27, 14:14

I söndags när jag och Joel åkte för att fira Tyra så tändes motorlampan återigen. Jag noterade det och tänkte att vi får ta tag i det där. Glömde dock bort det och först igår kväll slog det mig att vi ju ska besiktiga bilen om två veckor (inte bra med lysande motorlampa).

Så idag har jag ringt vår firma här i Skarpnäck, sen Toyota för att dubbelkolla att jag hade rätt information (felkod 1359, kamdrevet, trolig kostnad 10 000 kr), sen firman här igen. Nu är tid bokad på måndag – om de får tag i reservdelen tills dess. Bra tajming för jag ska till tandläkaren som ligger granne med bilverkstan vid 8-hugget på måndag och kan lämna bilen då.2 kommentarer to “Motorlampan…”

  1. John says:

    …och när jag åkte hem från jobbet precis, hade lampan slutat lysa! 🙄

  2. Sue says:

    Suck… 👿 Nåja, lika bra att fixa felet och sen hoppas att den slutar lysa pga detta.

Kommentera