Slumpad post: Utelek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Starkare

| 2010-01-30, 23:12

Äntligen! Idag när jag och Joel var ute en sväng med pulka så lyfte jag upp honom på mina axlar och helt plötsligt insåg jag – jag känner mig stark! 17 kg knodd kändes lätt att lyfta upp och lätt att bära.

Underbar känsla! Det har nämligen känts lite trögt med träningen och visst har jag känt mig lite starkare men inte så markant som idag. På vågen märker jag dock inte något resultat men det kan jag ta nu när jag känner resultat. Nu känner jag mig verkligen peppad inför vårens träning! Kanske är Tjejvättern inte så dum idé ändå?2 kommentarer to “Starkare”

  1. Anna EJ says:

    Lite konditionsträning på den styrkan så kommer kilona att flyga sin kos. Visst låter tjejvättern bra!? Kom igen!

  2. Sue says:

    Innan jag anmäler mig måste jag testa att ryggen faktiskt klarar att cykla men det borde gå bra 🙂

Kommentera