Slumpad post: Uppgraderad andradator
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fix på morgonen

| 2010-02-01, 12:49

Imorse lämnade jag även in bilen på reparation. Lite oklart om de vet vad de skulle göra eller vem för hon som tog nyckeln undrade vem jag pratat med (hon var sjuk förra veckan) och när hon räknade upp några namn så tyckte jag att det kanske var Robban (eller vem det nu var jag sa) och då sa hon.

Jaha, det är han här intill. Ja jag kan ta ditt nummer ifall det är några frågor.

Hon fick nummer och nyckel och jag hoppas det blir rätt. Kände mig inte helt trygg…

Knallade 75 meter bort till tandläkaren. Var dock lite tidig så jag passade på att ringa och avboka mitt kvällspass med Crossfit (hade lika gärna kunnat gå förbi för de ligger ovanpå bilfirman).

Väl inne hos tandläkaren försökte jag förklara att bedövning var sådär, att jag svimmat en gång osv. Min gamle tandläkare Pelle var kanon med att borra utan bedövning så min nya försökte, men vi var n0g båda överens om att det skulle göra för ont så jag fick bedövning ändå.

Han var väldigt målande i sin beskrivning av hur han gav bedövningen och hur det funkade och jag undrar alltid varför det blir så när man säger att man har svårt för sprutor. Inte f*n bryr jag mig, jag vill bara inte ha dem och om de pratar om det då är det väldigt svårt att låtsas som att det inte sker.

Nåja, det gick över förväntan, ingen svimning och efter en kvart var hålet lagat och jag kunde bege mig till jobbet.Kommentera