Slumpad post: Koll på november 2022
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kycklingbuljong

| 2010-02-02, 8:36

Kycklingbuljongen var slut hemma så när jag skulle storhandla på Willys stod det på inköpslistan. De hade dock bara hönsbuljong och jag funderade på om vi hade det, men köpte en för att vara säker. Vi hade minst en såg jag när jag kom hem.

Så när jag handlade på Mataffären förra veckan så valde jag återigen kycklingbuljong. När vi packade upp så var det hönsbuljong! Det var ersättningsvara enligt kvittot. Suck. Jag mejlade faktiskt kundtjänst och fick svar idag. Det är nog så att det kan vara ersättningsvara så man får bocka i att man inte vill ha någon ersättningsvara. Som plåster på såren lägger de dock upp ett tillgodo för mig så jag är trots allt en nöjd kund. Tänk så enkelt det är!

Undra dock när det kommer någon kycklingbuljong till vårt hem och när vi ska göra slut på all hönsbuljong…En kommentar to “Kycklingbuljong”

  1. John says:

    Mmm… Hönsbuljong…

Kommentera