Slumpad post: Mer ränder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra drickmuggar

| 2010-02-07, 20:02

Till Joel hade vi en hård drickmugg som var helt suverän, men när Simon började intressera sig för att dricka hittade jag inte en ny sån (den gamla hade till slut gått sönder nämligen). Istället köpte jag två olika från Nuby. Var jättemissnöjd. Letade lite mer efter en sån som Joel hade och till slut hittade jag en, men den funkade inte lika bra för Simon. Suck!

Efter att ha testat lite olika så har vi nu gått tillbaka till de från Nuby. Flaskan har vi i sovrummet för Simon vill ofta dricka lite på natten, och muggen har vi i köket. Helt suverän för den är inte av stenhård plast utan klarar hur många fall i golvet som helst (det var så den gamla gick sönder) och den läcker inte. De har hittat något fiffigt sätt att göra hål som öppnas när man suger. Antar att Simon var för liten när han testade den förut.Kommentera