Slumpad post: Koll på december
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bilbesiktning

| 2010-02-09, 18:40

15:40 hade jag tid på Bilprovningen i Högdalen. 15:25 checkade jag in och satte mig i bilen för att läsa i lugn och ro en stund. Hann bara öppna tidningen så var det mitt regnummer.

Fick en mycket trevlig kille, men jag oroade mig lite för att han glömde bort att sätta fast det där röret i avgasröret. Fast jag såg att det var fler som verkade glömma det där ibland och jag var mest glad att jag inte spenderar hela dagen där.

När de hissar upp bilen brukar jag passa på att spana och så även denna gång. Direkt såg han att det droppade olja… Suck. Han sa att det kan ju vara så att när man bytt olja (hade förklarat att vi just bytt kamaxeldrev) så har man spillt och då kan det bli så.

Han körde ut och gjorde bromsprov. Kom tillbaka och sa att allt såg bra ut. Sen började han titta lite noggrannare. Då visade det sig att han kopplat upp den till datorn och fått en felkod. P1656 men han kunde inte se vad det innebar – dock inget hinder för att få godkänt. Jag garvade och sa att hade det varit 1359 så hade jag kunnat förklara.

Betalade (trots att jag betalat via nätet – en annan historia) och åkte iväg.Kommentera