Slumpad post: Badrum dag 40
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Några burkar

| 2010-02-11, 10:17

Joel har i hela sitt liv älskat att lägga saker i burkar eller dylikt och sen släpat runt på det på något sätt. Igår la han lite bollar och annat skoj i några burkar som sen hamnade på köksgolvet.

Idag vaknade Simon en dryg timme före Joel så när Joel åt frukost satt Simon på golvet och efter en stund hittade han burkarna. Givetvis inventerade han dem och smakade på det som fanns däri. Jag hade ett öga på honom för att se så det var Simonsäkra saker som fanns där.

Joel blev mycket upprörd efter ett tag och samlada ihop sakerna när jag klädde på Simon. När jag kom hem från dagis stod burkarna uppställda en bit upp i trappan – precis så högt upp att Simon inte når dem!Kommentera