Slumpad post: Halva livet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lördagshandling

| 2010-02-13, 20:00

Efter frukost begav jag och Joel oss till Länna och Citygross för att veckohandla. Joel ville inte heller nu ha blöja på sig så jag packade ner lite extra kläder och en blöja, ifall att.

Det var nästan helt folktomt i affären eftersom klockan var före 10 så Joel fick mycket spelrum och njöt i fulla drag. Han packade ner lite av varje i sin vagn och det mesta fick vara kvar. Jag menar köttbullar och bacon går ju trots allt åt.

När vi nästan var klara fick Joel en min som tydde på att något överraskande hänt, men han lyckades hejda det såpass mycket att vi inte behövde byta byxor och kissade massor på toaletten. Han fick dessutom ett Bamse-pussel för att han är så duktig utan blöja!Kommentera