Slumpad post: Halloweentröjor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Helt slut

| 2010-02-15, 22:00

Vi tuggar på med träning och idag var det min tur att träna. Gick som vanligt på Crossfit. I fredags hade jag med Per på passet och då var det hyfsat soft (jämförelsevis).

Idag var det andra bullar minsann. Trodde ledaren skämtade när hon började skriva upp antalet repetitioner. Vi delade dock in oss i par och körde två och två, så man hjälptes åt att nå totala antalet – så det var inte lika illa som det såg ut. Nu minns jag knappt alla övningar men totalt 25 kettle bell swingar (16 kg), 200 hopprepshopp, 150 situps, 50 armhävningar, 150 benböj och 100 push press (10 kg).

Kan säga att jag är helt slut nu när jag sitter i tv-soffan och tittar på OS. Fast jag tror att Charlotte Kalla är tröttare, men lyckligare 🙂Kommentera