Slumpad post: Målen första veckan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Felkod 1359, igen

| 2010-02-18, 21:23

Det tog inte lång tid efter bytet av kamaxeldrevet tills lampan återigen började lysa. Vi hoppades såklart att det var samma kod som på besiktningen (som servicekillen bara missat att släcka vid reparationen). John var där och läste av i tisdags och Johan skulle återkomma när han pratat med Toyota.

Idag ringde han. Efter att ha pratat länge med Toyota. Det är 1359 igen och nu säger Toyota helt plötsligt att det kan vara fler saker, det kan vara kedjan (den kollade dock Johan) och såklart själva datorboxen. Om vi lämnat den till Toyota (säger de själva till Johan) så hade de nog direkt bytt dessa saker oxå till en inte så blygsam kostnad. Konstigt att Toyota glömt nämna detta de två gånger vi haft den inne hos dem för denna felkod…

Nu får vi fundera på hur vi ska göra.Kommentera