Slumpad post: Du låter trött
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Uppvärmningen

| 2010-02-22, 20:57

Även under detta OS har jag använt SVT Play ganska mycket för att titta på sändningarna när jag själv vill. Häromdagen när jag just tittat på sammandraget från nattens sändningar klickade mig av en slump fram till Uppvärmningen och satt sen som klistrad en lång stund. Helt underbart roligt.

De filmar i OS-studion innan sändning och lägger ut på nätet. André Pops och Jonas Karlsson sitter o svarar på webfrågor och värmer upp inför kvällens sändning, men det verkar helt oplanerat och mycket avslappnat. Här är ett klipp när reportern Eljeborg får imitera Bengan Johansson och Stefan Edberg.2 kommentarer to “Uppvärmningen”

  1. Niklas says:

    Ejeborg är den nya kungen i rutan. Jag har garvat ordentligt!

  2. John says:

    Idag dök det också upp en mysig trailer för Uppvärmingen som ger en bra bild av vad det handlar om: http://svtplay.se/v/1901050/trailer_for_uppvarmningen

Kommentera