Slumpad post: Morfar och farfar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tanka

| 2010-02-22, 22:06

Vi använder bilen ganska lite nu förtiden så det är sällan vi tankar. Idag behövdes det dock så jag körde till stationen på hemvägen. De har bytt ägare från Jet till St1 nyligen  och det nya kortet hade jag inte med så det fick blir vanligt visakort.

Fast först måste man öppna luckan. Drog i den lilla spaken som vanligt men inte öppnades luckan. Gick bak för att se om jag kunde öppna den ändå. Icke! Insåg att jag skulle behöva dra i spaken samtidigt som jag drog i luckan, men insåg oxå att så långa armar har jag inte. Fick fråga en kvinna som tankade på andra sidan som hjälpte mig genom att dra i spaken.

Sen skulle jag försöka mata in kortet och få till det. Nytt gränssnitt, man fick välja maxbelopp som de skulle reservera på kontot, och sen skulle jag välja pump. Min pump hade nr 2, men jag kunde bara välja pump 1. Kliade mig lite i huvudet, och sen hjälpte en kille till och sa att jag inte kunde stoppa in slangen först… Hade av ren tankspriddhet gjort det när jag äntligen fick upp locket.

Bara att börja om och den här gången gick det bättre. Sen skulle jag fixa kvitto och jag fick nog testa att stoppa in kortet tre gånger… Snacka om att man känner sig bortkollrad.Kommentera