English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snurrigt

| 2010-02-24, 21:58

Eftersom kilona vägrar försvinna så är det dax för lite flåsträning utan ren styrka (cirkelträning och crossfit) så idag testade jag Aerobics. Hade kollat med några andra hur krångligt passet är och fått reda på att det var enkelt så jag vågade mig dit.

Min koordinationsförmåga är helt ok, men det tar ett tag att nöta in saker så det är svårt att gå på nytt pass.

Det började riktigt enkelt, men sen kom de där jäkla snurrarna och jag var lost. Fast bara ett tag för sen kom jag faktiskt in i det! Efter 55 flåsiga minuter stannade jag kvar på 25 minuter MRL och nu är jag helt slut och tittar på OS.4 kommentarer to “Snurrigt”

 1. Anna says:

  Bra gjort! Jag väntar ivrigt på att det ska bli lite mer spring- och cykelvänligt väder.

 2. Sue says:

  Cykel ser jag fram emot, men springing blir det först när kilona försvunnit annars pajar knäna tror jag. Vi får se. Ledaren på crossfiten säger att vi kommer att vara ute när vädret så tillåter…

 3. Niklas says:

  Visst är det kul med Aerobics. Jag har det oxå lite svårt med alla snurrar men det är bra hjärngympa 🙂

 4. Sue says:

  Ja, jag tror nog att det är mycket nyttigt. Man blir fokuserad iaf, och glömmer bort att det är jobbigt. Försöker hela tiden komma på vad nästa del är :mrgreen:

Kommentera