Slumpad post: 2000 tusen inlägg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Udda strumpor

| 2010-02-25, 16:43

Strumpor har ju en tendens att försvinna. Åtminstone ett tag för att sen mystiskt dyka upp igen.

Jag har insett att i påslakan så fastnar det ofta en och annan strumpa och om det är påslakan man använder sällan så kan ju strumpan vara borta ganska länge.

Sen ett bra tag tillbaka har jag ett förvaringskärl där jag lägger udda strumpor. Sen går jag igenom den lite då och då för att se om några par dykt upp. Mycket smidigt!2 kommentarer to “Udda strumpor”

  1. Lotta says:

    Jag gick precis igenom vårt uppsamlingskärl för att rensa bort sånna strumpor som aldrig återförenas med sin kompis. Resultat: 7 hela par att spara, 4 hela par att slänga (slitna) och inte mindre än 13 udda strumpor som jag gav upp hoppet om. Undrar så vart de andra 13 tagit vägen…

  2. Sue says:

    Haha, 13 udda strumpor var inte illa. Ja, man kan ju verkligen fundera på var de tar vägen!!

Kommentera