Slumpad post: Badrum dag 36
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vilken natt!

| 2010-02-25, 10:21

Det har varit stökiga nätter länge nu, och OS gör att man sitter uppe lite för länge på kvällarna. Resultatet är trötta föräldrar så igår kväll bestämde vi att John skulle sova i våningssängen för att få en ostörd natt.

Simon sov från typ 8 på kvällen till 06:15 då han började röra på sig, inte ett ljud i övrigt (har nog aldrig hänt förut). Joel som igår inte ville sova på dagen somnade före halv 8 igår och sov till 06:40 (minus lite vakenhet för toalettbestyr).

Helt otroligt! Kanske är det John som stökar på nätterna 😉5 kommentarer to “Vilken natt!”

 1. Camilla says:

  Härligt! Jag brukar också skylla på Peter 🙂 T ex när vi flög till Lanzarote och Felix var allt annat än nöjd. När vi sen flög till Rhodos med mormor och farmor så var det inga problem alls. Så, det MÅSTE ha varit Peter som var jobbigast på flygresan till Lanzarote!

 2. Sue says:

  Haha, ja så måste det ha varit!! :mrgreen:

 3. John says:

  Jag är glad att kunna stå till tjänst…

 4. Niklas says:

  prova att du oxå sover i våningssängen.

 5. Sue says:

  Hehe, fast då får vi nog lägga fler madrasser runt vår säng så att Simon inte störtar ner.

Kommentera