Slumpad post: Klimatsmart
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett viktigt steg

| 2010-03-01, 11:36

Snart har jag tränat regelbundet i sju månader och jag måste erkänna att det har varit segt i perioder, riktigt segt. Senaste veckorna har jag dock märkt förändring. Kroppen återhämtar sig snabbare och jag börjar se fram emot och nästan längta till nästa pass!

Mycket har att göra med att jag hittat en träningsform som passar mig perfekt – Crossfit. Varje pass är nytt, men alla övningar är återkommande. Ibland kör man en viss tid, ibland ett visst antal. Så nu går man och är lite nyfiken på vad nästa pass ska innebära, hur trött man kommer att bli.

En bonus är att det har blivit en hög personer som är återkommande så man börjar “känna” varandra. Tror jobbigheten i passet gör att man har något gemensamt att prata om. Ofta nämns hur mycket träningsvärk man hade efter förra passet, eller hur jobbigt passet varit.

Ikväll är det dax igen!2 kommentarer to “Ett viktigt steg”

  1. Niklas says:

    Bravo! Toppen till och med, precis så ska känslan för träningen vara. Att du dessutom har ett gäng som du börjar känna igen är bara ett plus!

    Snart kommer du dessutom inte att ha någon träningsvärk.

  2. Sue says:

    Tycker mig märka lite mindre av den varan redan – kanske därför det känns som att kroppen återhämtar sig snabbare 😛

Kommentera